« علیرضا استادی » بازیگر تئاتر, سینما و تلویزیون که داوری بخش های ویژه , دگرگونه های اجرایی , جشنواره جشنواره ها و کودک و نوجوان پانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مریوان را بر عهده داشته، در خصوص برگزاری این دوره از جشنواره در گفت و گو با «دیباچه» گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و زحمت های بسیار خوب و مفیدی که عبیدالله رستمی از هنرمندان درجه یک تئاتر و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان کشیده بودند, این جشنواره به خوبی برگزار شد.برگزاری جشنواره تئاتر مریوان سبب روشن ماندن چراغ نمایش به ویژه نمایش های خیابانی می شود .
او ادامه داد: نمایش های خیابانی کمتر مورد آسیب قرار دارند و مکان اجرای آن ها امن است اما متاسفانه از حمایت های زیادی برخوردار نیست ولی با همت مسئولان , دست اندرکاران و رحمان هوشیار دبیر اجرایی جشنواره و بسیاری از هنرمندان استان کردستان و همدلی استان های همجوار و البته استان های کل کشور که در این دوره شرکت کردند , این جشنواره برگزار شد.در این دوره از جشنواره کارهای مختلفی از شهرهای اراک , آذربایجان, مشهد و... حضور داشتند.
بازیگر سریال «آرماندو» با اشاره به اینکه چندین سال است حال تئاتر خوب نیست, بیان کرد: متاسفانه یا خوشبختانه تئاتر با همت هنرمندان سر پا مانده است و گاهی کمک های جزئی به صورت اورژانسی به برخی گروه ها می شود اما گروه های تئاتر خیابانی در شرایط بسیار بدی قرار دارند , در شرایط شیوع بیماری کرونا که سالن ها بسته شدند می توان با حمایت نهادهای اجرایی و دست به دست هم دادن ارگان ها و سازمان ها تئاتر خیابانی این خلا را پر کند و در طول سال صاحب جایگاه باشد. در مجموع حال تئاتر در شهرستان ها هم خوب نیست زیرا حمایت نمی شوند.هنرمندان نیاز به حمایت دارند تا نور کم فروغ تئاتر خاموش نشود.

« استادی » درخصوص کارهای آتی خود گفت: قرار بود در پروژهایی برای ماه مبارک رمضان همکاری کنم , پیش تولید کارها پیش رفته بود اما با توجه به تغییر و تحولات سازمان صدا و سیما اکثر پروژه ها تعطیل شدند.
بازیگر سریال «از سرنوشت» درخصوص ماندگاری برخی از سریال های تلویزیونی گفت: این موضوع به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از این موارد طرح , ایده و زحمات گروه نویسندگان است که بن مایه و بستر اولیه کار را می سازند , هر چقدر طرح محکم تر باشد به ندرت پیش می آید که دیگر عوامل هم از ریل خارج شوند و خروجی کار خوب نباشد. بخشی دیگر هم به عوامل تولید و هنرمندان باز می گردد که چه اندازه برای کار زمان گذاشته و از پس کار بربیایند.
« استادی » درخصوص بالا بردن جذابیت برنامه های تلویزیونی خاطر نشان کرد: این موضوع به سیاست گذاری سازمان و کسانی که برنامه های تزیینی در دست دارند , برمی گردد. من به جرات می توانم بگویم که رسانه های ما از مردم عقب هستند, مردم با مدیوم و رسانه های مختلف که در دسترس است خیلی جلوتر رفته و ناخودآگاه توقع بیشتری هم از برنامه های تلویزیونی دارند. بنابراین این مسئله را می توان در نشست و همدلی با هنرمندان و مسئولین سیاست گذار حل کرد تا به یک نتیجه درست برسند, یعنی به گونه ای نباشد که تلویزیون برنامه های مخاطب گریز تولید کند زیرا مردم خود را در سریال ها پیدا نمی کنند برای نمونه می گویند ما با یک شیوه دیگر زندگی می کنیم ولی تلویزیون الگوهای خیلی قدیمی را نشان می دهد.
گفت و گو از : مینا قنبری